'Benito Raman staat voor spectaculaire overstap naar Jupiler Pro League'

'Benito Raman staat voor spectaculaire overstap naar Jupiler Pro League'
Dinsdag 13 juli 2021 - 07:30   I   door Redactie

Benito Raman (26) begeeft zich naar de exit bij het naar de tweede Bundesliga gedegradeerde Schalke 04. Hoewel Raman op weg leek naar een Duitse eersteklasser, lijkt er nu plots een terugkeer naar België in de maak te zijn.

Het Nieuwsblad meldt dat Beerschot een lijntje heeft uitgegooid bij Raman. De Antwerpse club zou de aanvaller maar wat graag terughalen naar de Jupiler Pro League. Raman speelde in het verleden al eens een half seizoen op het Kiel en heeft een speciale band met Beerschot.

"Beerschot heeft de entourage van Raman alvast een concreet sportief project voorgesteld, de bal ligt nu in het kamp van de 26-jarige aanvaller", schrijft Het Nieuwsblad. "Hoe een eventuele transfer financieel tot stand zou kunnen komen, is wel nog heel onduidelijk", voegt de krant er verder nog aan toe.

Stunt

Schalke 04 wil Raman te gelde maken en zeker en vast niet zomaar laten gaan. Volgens Het Nieuwsblad is het niet uitgesloten dat Beerschot een constructie met moederclub Sheffield United opzet om Raman te kunnen betalen. Raman strikken, zou alleszins een stunt zijn voor Beerschot.

TAGS  I  Beerschot  I  Schalke 04  I  AA Gent

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024