'Donnarumma blaast deal met PSG alsnog af en maakt érg straffe transfer'

'Donnarumma blaast deal met PSG alsnog af en maakt érg straffe transfer'
Dinsdag 13 juli 2021 - 14:00   I   door Redactie

Gianluigi Donnarumma (22) heeft een fantastisch EK achter de rug. De doelman werd Europees kampioen met Italië en had een belangrijk aandeel in de triomftocht van zijn land. Nu rest de vraag natuurlijk waar Donnarumma's toekomst ligt.

Sedert twee weken is Donnarumma een vrije speler. Hij verlengde zijn aflopende overeenkomst bij AC Milan niet en zal een grote transfer maken. Lange tijd leek Donnarumma op weg naar Paris Saint-Germain, maar mogelijk is er nu een verrassende wending in de maak.

Italiaanse websites melden immers dat Juventus een ultieme poging gaat wagen om Donnarumma voor de neus van PSG weg te kapen. Meer zelfs: Donnarumma zou een overstap naar Juventus boven een verhuis naar Parijs verkiezen.

Geld

Enkele bronnen melden dat Donnarumma de stekker uit de onderhandelingen met PSG heeft getrokken. De keeper zou zijn carrière verderzetten bij Juventus. Al blijft het afwachten op officieel nieuws. Het kan natuurlijk ook een manier zijn om nog meer geld uit een eventuele deal met PSG te halen.

TAGS  I  AC Milan  I  Juventus  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024