'RSCA wil miljoenen neertellen voor grote uitblinker uit Jupiler Pro League'

'RSCA wil miljoenen neertellen voor grote uitblinker uit Jupiler Pro League'
Donderdag 15 juli 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het is ook deze zomer opnieuw een komen en gaan van spelers bij RSC Anderlecht. Voor het einde van deze maand hoopt paars-wit onder meer nog een nieuwe spits aan de haak te slaan.

Door het vertrek van Lukas Nmecha - hij wilde niet nog een seizoen blijven en keerde (voorlopig) terug naar Manchester City - heeft Anderlecht dringend nood aan een nieuwe nummer 9. De zoektocht is al even aan de gang, maar verloopt niet bepaald geweldig.

Volgens Goal is Anderlecht nu uitgekomen bij Ike Ugbo (22). Ugbo maakte vorig seizoen het mooie weer bij Cercle Brugge, dat de Nigeriaanse spits huurde van Chelsea. Met 16 doelpunten in 32 wedstrijden heeft Ugbo naam gemaakt in België, zoveel is duidelijk.

In de voorbije dagen werd Ugbo nog nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Genk. Bij de bekerwinnaar zien ze in Ugbo de gedroomde opvolger voor Paul Onuachu, die op zijn beurt wellicht naar de Premier League verhuist. Genk zou zelfs al een akkoord hebben met Ugbo.

5 miljoen

Nu blijkt dus dat Anderlecht de deal probeert te kapen. Chelsea staat open voor alle voorstellen. KRC Genk is bereid om de gevraagde 5 miljoen euro neer te tellen voor Ugbo, maar ook Anderlecht wil het gevraagde bedrag neertellen. De bal lijkt dus in het kamp van Ugbo te liggen.

Poll: Bij welke club zal Ugbo volgens jou belanden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  KRC Genk  I  Manchester City  I  Cercle Brugge

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024