Anderlecht weet maar niet ophouden en haalt nog drie grote versterkingen

Anderlecht weet maar niet ophouden en haalt nog drie grote versterkingen
Vrijdag 16 juli 2021 - 17:30   I   door Redactie

Het zou zomaar kunnen dat de strijd om de titel dan toch geen onderonsje tussen Club Brugge en Antwerp zal worden. Want als Anderlecht zo blijft doordoen wordt het veel meer dan een outsider.

Met de onverwachte en verbazingwekkende transfer van Benito Raman die overkomt van Schalke 04 heeft paars-wit nog maar eens een signaal gegeven. Er zal met de Brusselaars rekening moeten gehouden naar komend seizoen toe.

Want het is zonneklaar dat er nog versterkingen zullen volgen. In de eerste plaats moet Anderlecht op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Lukas Nmecha. En om in diens voetsporen, zal het toch een behoorlijke klepper moeten zijn.

Voorts moet er ook absoluut een middenvelder bijkomen. Want met Sambi Lokonga naar Arsenal zijn ze in het Lotto Park toch ook een belangrijke pion kwijt. En tenslotte valt in de wandelgangen dat er als extra nóg een versterking zou bij komen. Dat belooft.

Poll: Denk jij dat Anderlecht zal meestrijden voor de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Schalke 04  I  Arsenal

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022