Verrassing van formaat: Ruud Vormer blijft ook na spelerscarrière bij Club Brugge

Verrassing van formaat: Ruud Vormer blijft ook na spelerscarrière bij Club Brugge
Vrijdag 16 juli 2021 - 22:06   I   door Redactie

Club Brugge doet wel moeite voor zijn kapiteins. Nadat eerder al Timmy Simons na zijn actieve carrière als speler bij blauw-zwart mocht blijven, is nu ook hetzelfde afgesproken met Ruud Vormer (33).

Dat vertelt de Nederlander zelf in De Telegraaf. "Tijdens de contractbesprekingen is afgesproken dat ik ook na mijn actieve carrière aan de club blijf verbonden. Dat was het verzoek van de clubleiding. Ik krijg de kans om te ontdekken wat precies bij me past."

Vormer verlengde recent zijn contract tot 2023 en wordt zo steeds meer 'Mister Club Brugge'. Hoe? "Door te presteren, er te staan en altijd alles te geven. Mijn mentaliteit past bij deze club: niet lullen, maar poetsen."

Stressbaan

Het trainerschap? "Soms zie ik mezelf als trainer en soms denk ik: waarom zou ik aan die stressbaan beginnen?”, aldus nog Vormer, die zich nu alleen op zijn actieve loopbaan focust. "We hebben matige play-offs gedraaid, maar zijn toch kampioen geworden. Dus zijn we komend seizoen weer de grote favoriet. En dat moet ook."

Poll: Vind jij Vormer een geschikte figuur om bij Club Brugge te blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Feyenoord

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024