Annelien Coorevits doet pijnlijke onthulling: "Ik kan dat niet meer"

Annelien Coorevits doet pijnlijke onthulling:
Zaterdag 17 juli 2021 - 11:30   I   door Redactie

Annelien Coorevits, de ex-vrouw van Olivier Deschacht, heeft het moeilijk met haar bekendheid. Dat onthult ze in 'Cafépraat', een podcast van Het Nieuwsblad.

Annelien vertelt er ook over haar jaar als Miss België. Dat veranderde heel haar leven. "Ik dacht na die overwinning: laat ons eentje drinken en we zijn weer weg. Maar niets was minder waar. Toen begon de hectiek", vertelt Annelien. 

"Dan staken ze mij daar in een bad met een kroon op mijn kop. Ik moest erg veel interviews doen. Ineens was ik publiek bezit, en ik vond dat niet zo tof. Het werd een jaar van 365 dagen per jaar werken", klinkt het bij de voormalige Miss.

"De anonimiteit is weg"

Die titel van Miss België leverde haar grote bekendheid op. Annelien was daar echter helemaal zo blij niet mee. “Na dat jaar besefte ik pas dat mijn anonimiteit weg was. Ik ben intrinsiek wel heel spontaan en zot”, legt ze uit. “Maar nu is dat altijd ergens geparkeerd, omdat ik denk: ze gaan weer kijken, ik kan niet mijn ding doen. Ik kom niet graag buiten omdat ik dan niet volledig mezelf kan zijn.”

TAGS  I  Annelien Coorevits

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023