'Kevin De Bruyne geschokt na bizarre beslissing van Pep Guardiola'

'Kevin De Bruyne geschokt na bizarre beslissing van Pep Guardiola'
Zaterdag 17 juli 2021 - 14:00   I   door Redactie

In Engeland doen geruchten de ronde dat Manchester City een enorm bod zou willen uitbrengen bij Aston Villa op EK-ster Jack Grealish. Dat schrijft TeamTalk. Het doet de wenkbrauwen fronsen.

De 25-jarige Grealish speelde vorig seizoen uitstekend bij Aston Villa. In februari stond hij drie maanden geblesseerd aan de kant, maar tijdens het EK stak hij met Engeland het hoofd weer boven water. Grealish imponeerde en belichaamt alles wat voetbal mooi maakt.

Bij City is Pep Guardiola een grote fan van Grealish. De Engelse topclub is bereid om liefst 116 miljoen euro neer te tellen voor de offensieve middenvelder. Dat stuit echter op onbegrip, ook bij Kevin De Bruyne. Hij speelt er al en er is ook nog Phil Foden. Daar Grealish nog bij lijkt echt te veel van het goede.

Twijfels voor Grealish zélf

Bovendien zijn er ook de vraagtekens voor Grealish zelf. Zal hij veel aan spelen toekomen bij City met die concurrentie in de kern? Filip Joos zei eerder al dat hij Grealish "liever niet" naar een topclub ziet verhuizen. Om de eenvoudige reden dat het helemaal niet zeker is dat hij daar gaat slagen.

Grealish is een prachtige voetballer, maar durft het spel te vertragen. Dat is net wat bij een topclub problematisch kan zijn. Denkwerk dus voor Grealish, maar ook voor City. De Engelse topclub kan elders misschien de versterking béter gebruiken.

Poll: Heeft Manchester City Grealish nog nodig?

TAGS  I  Manchester City  I  Aston Villa

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024