'Real Madrid wacht niet meer op Hazard en trekt deze wereldster aan'

'Real Madrid wacht niet meer op Hazard en trekt deze wereldster aan'
Zondag 18 juli 2021 - 10:30   I   door Redactie

Real Madrid blijft niet langer wachten op de herrijzenis van Eden Hazard. De 'Koninklijke' is van plan om zich te versterken met een andere topspeler, Mohamed Salah.

Real Madrid wil optimaal profiteren van de onzekere situatie van Salah bij Liverpool. De Egyptenaar heeft nog een contract voor twee seizoenen bij de 'Reds', maar vindt met zijn club geen akkoord over een nieuwe verbintenis.

De nieuwe Real-coach, Carlo Ancelotti, wilde eigenlijk Kylian Mbappé. Het wordt echter bijzonder lastig om de Franse ster deze zomer weg te kapen bij Paris Saint-Germain. Zo komt Real nu uit bij Salah.

Salah was een van de absolute sterkhouders in de afgelopen jaren bij Liverpool, maar de club lijkt nu wel te willen meewerken aan een transfer van de 29-jarige aanvaller.

Eden Hazard

Real Madrid kan de versterking van Salah gebruiken. Hazard presteert al twee seizoenen helemaal niets. Hij wordt voortdurend afgeremd door blessures sinds zijn komst naar de Spaanse hoofdstad.

Mocht Hazard erin slagen om in het komende seizoen wel fit te blijven - en beter nog - te ontploffen, dan heeft Real meteen plots wel een fantastische voorhoede. Salah, een fitte Hazard en Benzema is in ieder geval een voorlinie om in de gaten te houden.

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024