Anderlecht trekt in Conference League naar Roemenië of Albanië

Anderlecht trekt in Conference League naar Roemenië of Albanië
Maandag 19 juli 2021 - 14:17   I   door Redactie

Volgend weekend al start de Belgische competitie, twee weken daarna moet Anderlecht ook aan de slag in de derde voorronde van de Conference League. De tegenstander daarin wordt Universitatae Craiova uit Roemenië of Laç uit Albanië.

Het zal voor iedereen even wennen zijn, maar vanaf dit seizoen zullen we naast de Champions League en de Europa League ook naar de Conference League kunnen kijken, de derde pas opgerichte Europese competitie.

Anderlecht en AA Gent waren maandagmiddag reekshoofd bij de loting voor de derde voorrondes van de Conference League die op 5 en 12 augustus worden afgewerkt. Paars-wit treft Universitatae Craiova uit Roemenië of Laç uit Albanië, blauw-wit moet tegen het Letse RFS of het Hongaarse Puskas Akademija.

Groepsfase

Wie zich plaatst mag naar de laatste zogeheten play-offronde, de laatste hindernis voor de groepsfase. De Buffalo's moet eerst nog wel het Noorse Valerengen opzijzetten in de tweede voorronde. De heenwedstrijd daarvan wordt gespeeld nu donderdag 22 juli in de Ghelamco Arena, de terugwedstrijd volgt exact één week later op 29 juli.

Poll: Denk je dat Anderlecht zich zal plaatsen voor de play-offronde?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Valerengen  I  Universitatae Craiova  I  Laç  I  RFS  I  Puskas Akademija

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024