Charles De Ketelaere slaat Club Brugge met verstomming: "Liever naar Atalanta"

Charles De Ketelaere slaat Club Brugge met verstomming:
Woensdag 21 juli 2021 - 09:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge staan ze niet te springen om hun sterkhouders te verkopen, maar als het er dan toch moet van komen, dan willen ze wel de jackpot. Alleen moeten de spelers dan wel mee willen.

En in het geval van Charles De Ketelaere blijkt dat toch nog niet zo eenvoudig te zijn. Terwijl zowat de hele Serie A achter hem aan zit. Milan, Napoli, Atalanta... "Ik weet van die interesse, ja, via mijn makelaar. Mooie ploegen", bekent hij in Het Laatste Nieuws

"Bij zo'n eerste gerucht denk je: 'Wauw, cool. Waar ligt dat contract?' Een beetje zoals op FIFA, als je carrièremodus speelt. Maar gaandeweg leer je daarmee omgaan en het ook te relativeren. Want van alle geruchten klopt er één op de tien. Dus ja... We zien wel."

Want de aanvallende middenvelder zal niet op zomaar eender welk bod ingaan. "Voor mij is vooral belangrijk dat het sportief een goed verhaal is. Ik wil zeker zijn van de mogelijkheden om er te spelen en me er verder te ontwikkelen."

Castagne

"Naar pakweg Chelsea gaan waar je op voorhand weet dat je niet zal spelen en ze je gaan uitlenen, da's niet mijn ideale beeld", vervolgt hij. "Daar heb ik geen zin in. Dan liever naar bijvoorbeeld Atalanta, waar Castagne en zo al bewezen hebben dat je er kan doorgroeien."

Poll: Vind je dat De Ketelaere gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Chelsea  I  Milan  I  Napoli  I  Atalanta

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024