Christian Benteke maakt zelf weg vrij voor transfer naar Belgische topclub

Christian Benteke maakt zelf weg vrij voor transfer naar Belgische topclub
Vrijdag 23 juli 2021 - 07:00   I   door Redactie

Voorlopig zit hij nog bij Crystal Palace, maar het ziet er naar uit dat Christian Benteke wel eens heel snel terug in België zou kunnen staan. Dat maakte de Rode Duivel zelf bekend.

Voor hetzelfde geld was Benteke op dit moment al aan het werk in de Jupiler Pro League, want zijn contract bij Crystal Palace liep eind juni van dit jaar gewoon ten einde. Ondanks het feit dat het een seizoen werd met vooral invalbeurten verlengde hij zijn contract tot tot 2023. 

Maar dat zou nu echt wel zijn laatste kunstje in de Premier League kunnen zijn, want in een interview met Eleven Sports geeft hij aan de interesse van onder meer Club Brugge afgelopen seizoen hem niet onberoerd heeft gelaten.

"Of een comeback in België erin zit? Zeg nooit nooit, want het blijft zeker een optie. Het is een competitie die ik apprecieer en waar ik ontdekt werd door de rest van de wereld. Dus ja, waarom niet?" Benteke kwam eerder al uit voor Standard en KRC Genk.

Poll: Naar welke Belgische topclub zie jij Benteke terugkeren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Crystal Palace

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024