'De Bruyne krijgt zijn zin: Manchester City doet monstertransfer van 190 miljoen'

'De Bruyne krijgt zijn zin: Manchester City doet monstertransfer van 190 miljoen'
Vrijdag 23 juli 2021 - 11:30   I   door Redactie

Dan toch. Het leek er lange tijd niet van te komen, maar Manchester City heeft eindelijk de topspits beet waar het al langer op aast. Tottenham heeft immers alsnog besloten om Harry Kane te laten gaan.

Dat melden zowat alle Engelse tabloids. Die durven nog al eens nieuws brengen dat achteraf niet altijd blijkt te kloppen, maar dat ze het zo massaal doen wijst er op dat Tottenham effectief heeft toegegeven.

Al moet daar wel iets tegenover staan. Want Tottenham-voorzitter Daniel Levy, die bekend staat als een koppig man en eerder niet wou weten van een transfer, wil harde cash voor zijn topschutter en sterspeler. 

(Lees verder onder de afbeelding)

160 miljoen pond oftewel zo'n 186 miljoen euro, afgerond naar ongeveer 190 miljoen euro om gemakkelijk te praten. Een gigantische transfersom, maar daarmee zal Pep Guardiola dan eindelijk die aanvaller hebben waarmee hij Man City de Champions League kan bezorgen.

Garanties

Bovendien slaat de Engelse topclub zo twee vliegen in één klap, want op die manier wordt ook Kevin De Bruyne tevreden gehouden. Die had bij zijn contractverlenging garanties gekregen dat Manchester City zich voldoende zou versterken. In de eerste plaats met een topspits.

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Tottenham

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022