Antwerp wil stunten met komst van Rode Duivel

Antwerp wil stunten met komst van Rode Duivel
Zaterdag 24 juli 2021 - 07:00   I   door Redactie

Antwerp FC heeft het interview met Christian Benteke ook gehoord. De Great Old heeft zowaar geïnformeerd naar de Rode Duivel.

Zoals bekend zoekt Antwerp nog een nieuwe spits. Dieumerci Mbokani trok naar Koeweit. Hij laat een grote leegte achter en dus moet Antwerp uitpakken met een stevige naam om hem te vervangen.

In dat kader zou Benteke uiteraard ideaal zijn. De Rode Duivel verlengde echter nog maar pas zijn contract bij Crystal Palace tot 2023. De Engelsen zullen dus niet bereid zijn om hem uit te lenen.

(Lees verder onder de foto...)

Anderzijds kwam Benteke vorig seizoen vooral tot invalbeurten en niet tot basisplaatsen. Mogelijk kan Antwerp hem overtuigen met een fraai project.

Benteke sloot eerder al niet uit dat hij terugkeert naar België in een interview met Eleven. "Of een comeback in België erin zit? Zeg nooit nooit, want het blijft zeker een optie. Het is een competitie die ik apprecieer en waar ik ontdekt werd door de rest van de wereld. Dus ja, waarom niet?"

Andere pistes

Tot dusver blijft het voorlopig bij informeren, net omdat een transfer deze zomer al eerder onwaarschijnlijk lijkt. Antwerp bewandelt momenteel ook andere pistes voor de vacature van nieuwe spits.

Poll: Zou Benteke een goeie vervanger voor Mbokani zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Crystal Palace

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023