Transfermarkt LIVE: Nieuwe spits voor Anderlecht, erg zwaar offensief van Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Nieuwe spits voor Anderlecht, erg zwaar offensief van Club Brugge?
Zaterdag 24 juli 2021 - 21:29   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Zowel Club Brugge als Anderlecht tonen belangstelling in Martin Satriano. De spits is 20 en komt uit voor Inter'>Inter. De Italiaanse kampioen is van plan om hem uit te lenen.

*Naast Persyn en Nsoki is Club Brugge van plan om nog een flankaanvaller te halen. Ook een nieuwe spits wordt genoemd.

*Toby Alderweireld staat op het punt om Tottenham te verlaten. De verdediger onderhandelt met Al Duhail, waar hij een contract voor drie seizoenen kan tekenen. Tottenham accepteerde het bod van Al Duhail (13 miljoen euro) al.

*Anderlecht dreigt met Noah Sadiki een van zijn grootste talenten kwijt te spelen. Het Franse Lille toont concrete belangstelling in de 17-jarige middenvelder.

*Liverpool zou een ruiloperatie tussen Mohamed Salah en Eden Hazard wel zien zitten. Salah zou dan naar Real Madrid verhuizen en Hazard de overstap maken naar Chelsea.

*Anderlecht zou nu alles op alles zetten voor Ike Ugbo. De aanvaller van Chelsea mag er vertrekken. RSCA heeft 5 miljoen euro voor hem over en zou zo Genk aftroeven.

*Antwerp zou geïnformeerd hebben naar Christian Benteke. De spits verlengde onlangs nog zijn contract bij Crystal Palace, dus de kans op een transfer is klein.

*Club Brugge staat op het punt om zich te versterken met Tibo Persyn (Inter'>Inter) én Stanley Nsoki (Nice).

*Lionel Messi vertrekt mogelijk alsnog bij Barcelona. De contractverlenging raakt niet rond omdat Barça te veel financiële problemen heeft.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Chelsea  I  Crystal Palace  I  Barcelona  I  Nice  I  Inter  I  Antwerp  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Inter  I  Tottenham  I  Al Duhail

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022