Clement over Bart Verhaeghe: "Het zou niet slim zijn van hem om dat te zeggen"

Clement over Bart Verhaeghe:
Maandag 26 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Het heeft zijn tijd geduurd, maar uiteindelijk zijn Philippe Clement en Club Brugge er toch uitgekomen om verder met elkaar in zee te gaan. Met een contract van onbepaalde duur.

In een groot interview met Het Nieuwsblad wordt daar verder op ingegaan. "Je hebt niet het gevoel dat men jouw prestaties als vanzelfsprekend beschouwt?", vraagt een jounalist, waarna hij daar verdere duiding bij geeft.

"Toen het nog niet zeker was dat je zou verlengen, liet Bart Verhaeghe verstaan dat mocht jij weggaan, hij wel een andere trainer zou vinden die de titel pakt, dankzij de stevige structuur die hier al staat." Niet echt een blijk van groot vertrouwen.

Al is Clement er zelf als de kippen bij om die uitspraak te relativeren. "Je moet wel weten in welke context dingen worden gezegd", aldus de Club-trainer. "Voor zijn onderhandelingspositie zou het niet slim zijn mocht Bart op dat moment zeggen: Als Philippe vertrekt, stort alles hier in elkaar."

Appreciatie

Vervolgens besluit hij in de krant met een grijns: "Ik weet goed genoeg dat de appreciatie van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert groot is." 

Poll: Denk jij dat de appreciatie van Verhaeghe voor Clement groot genoeg is?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024