Christian Benteke naar Anderlecht?

Christian Benteke naar Anderlecht?
Dinsdag 27 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

De droom van iedere Anderlecht-supporter: kan paars-wit een grote naam halen als nieuwe spits? RSCA heeft dringend nood aan versterking voorin na het vertrek van Lukas Nmecha.

Een naam die opduikt is die van Christian Benteke. De aanvaller wakkerde de geruchten zelf aan door te stellen dat hij een terugkeer naar België niet uitsluit. Of dat al voor deze zomer is, valt echter te betwijfelen.

Benteke verlengde nog niet zo lang geleden zijn contract bij Crystal Palace. De Engelse club kan dus behoorlijk wat geld nog vragen en dat is nu precies wat Anderlecht niet heeft.

(Lees verder onder de foto)

Bovendien zou Benteke financieel zeker moeten inleveren als hij bij paars-wit aan de slag wil. Het wordt dus een quasi onmogelijke opdracht voor Anderlecht om Benteke te halen. Al kent coach Vincent Kompany de Rode Duivel uiteraard erg goed.

Invaller

Benteke was tijdens het afgelopen EK nog actief met de Rode Duivels. Verder dan invalbeurten kwam hij echter niet. Met Romelu Lukaku heeft hij een niet te kloppen concurrent bij de nationale ploeg.

Ook bij zijn club Crystal Palace is Benteke overigens geen vaste waarde. In het afgelopen seizoen moest de oud-speler van Standard en Genk het vrij vaak met invalbeurten doen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Crystal Palace

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024