'Kevin De Bruyne schrikt van verrassende recordtransfer'

'Kevin De Bruyne schrikt van verrassende recordtransfer'
Dinsdag 27 juli 2021 - 17:30   I   door Redactie

Verrassend transfernieuws: Manchester City staat op het punt om zich te versterken met Jack Grealish. Kevin De Bruyne krijgt er dus een concurrent bij.

Volgens The Athletic zijn de onderhandelingen over de transfer in een vergevorderd stadium. Aston Villa wilde Grealish langer aan zich binden met een nieuw, lucratief contract. Die poging is mislukt, de zinnen van de middenvelder staan op een transfer.

Die toptransfer zal hij dus krijgen. De verwachting is dat Manchester City zijn eigen transferrecord (76 miljoen euro van Kevin De Bruyne, red.) zal verbreken om Grealish aan te trekken. Hij was een van de sterren tijdens het afgelopen EK. Met Engeland haalde hij de finale, maar daarin werd verloren van Italië.

Filip Joos grote fan

Filip Joos zei eerder al in De Tribune dat hij een grote fan is van Grealish. Hij raadde hem toen een transfer naar een topclub wel af. "Elke wedstrijd waarin hij meedoet, wil ik becommentariëren", aldus Joos. 

"Push hem echter niet naar een van die topclubs. Laat hem bij Aston Villa blijven. En laten we daar van hem genieten als een soort kunstwerk in een schrijn."

TAGS  I  Manchester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024