Beerschot krijgt het niet meer rechtgetrokken tegen Cercle

Dinsdag 27 juli 2021 - 20:39   I   door Redactie

Beerschot heeft bij de hervatting van de wedstrijd tegen Cercle Brugge niet meer kunnen scoren. De ploeg van trainer Peter Maes kon de achterstand niet meer ongedaan maken.

Zaterdag werd de wedstrijd tussen Beerschot en Cercle na 55 minuten stilgelegd door scheidsrechter Alexandre Boucaut vanwege het noodweer. Op dat moment leidde Cercle met 0-1 dankzij een doelpunt van Deman.

Dinsdagavond werd de wedstrijd nog voor 35 minuten hervat. Beerschoet moest dus snel starten, maar had het moeilijk om zijn wil op te dringen. Joren Dom kwam heel dicht bij de gelijkmaker een kwartier voor affluiten. Hij nam de bal in één tijd op de slof, maar het leer zoefde naast.

Verder geraakte Beerschot niet. Cercle verdedigde succesvol en zonder veel problemen werd de 0-1 op het scorebord gehouden. Een valse start dus voor stamnummer 13.