'Atalanta plukt met miljoenentransfer alweer sterkhouder weg bij KRC Genk'

'Atalanta plukt met miljoenentransfer alweer sterkhouder weg bij KRC Genk'
Woensdag 28 juli 2021 - 20:00   I   door Redactie

Misschien dat ze zelf al de tel verloren zijn, maar feit is dat Atalanta graag komt shoppen in Limburg. En deze keer is het doelwit Jhon Lucumi die de Italianen binnenkort zullen komen wegkapen.

Wij hebben het wél bijgehouden. En als de Italiaanse subtopper zijn slag thuishaalt zou dat meteen al de vierde transfer zijn tussen beide ploegen in nog geen vier jaar tijd, want de voorbije seizoenen haalde Atalanta maar liefst drie spelers weg bij KRC Genk.

Voor Timothy Castagne, Ruslan Malinovskyi en Joakim Maehle ontvingen de Limburgers de voorbije drieënhalf jaar ruim 30 miljoen euro van de club uit Bergamo, waarmee het zichzelf stilaan hofleverancier mag noemen.

Zeker als daar nu nog Lucumi bijkomt. De 22-jarige Colombiaan wordt al langer dan vandaag gelinkt aan Atalanta. En met een in juni 2022 aflopend contract is dit voor KRC Genk het ideale moment om winst te maken.

10 miljoen euro

Want winst maken zou de bekerwinnaar zeker doen. Italiaanse media melden immers dat Atalanta minstens 10 miljoen euro zou neertellen om de verdediger binnen te halen. En dat zullen ze in de Luminus Arena met plezier aanvaarden.

Poll: Is Lucumi een groot verlies voor KRC Genk volgens jou?

TAGS  I  KRC Genk  I  Atalanta

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024