Geen goed nieuws over Simon Mignolet bij Club Brugge

Geen goed nieuws over Simon Mignolet bij Club Brugge
Donderdag 29 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

Simon Mignolet staat steeds dichter bij zijn terugkeer. De doelman viel geblesseerd uit bij de Rode Duivels tijdens het EK en miste daardoor de competitiestart met blauw-zwart.

"We gaan stap per stap opbouwen met Simon, want hij heeft nog niet alles gedaan wat een keeper doet tijdens de trainingen”, citeert Het Nieuwsblad trainer Philippe Clement. “Het is nog vroeg dag om te beslissen of hij de wedstrijd van komend weekend haalt."

"We zullen die beslissing nemen in samenspraak met keeperstrainer Frederic De Boever. Laat me duidelijk zijn: ik ben nog steeds heel tevreden van wat Senne Lammens toont. Dat is de reden waarom we het contract van Horvath niet verlengd hebben", aldus Clement.

"Niet verrast door Union"

Club Brugge speelt dit weekend op het veld van promovendus Union, dat zondag met 1-3 won op het veld van Anderlecht. “Verrast was ik niet wat Union presteerde op Anderlecht. We kennen hun kwaliteiten, en die van hun coach", zegt Clement.

"Felice (Mazzu, red.) kan ik meer dan een collega noemen. We hebben samen de Pro License afgewerkt. Ik weet zeker dat hij enorm gretig is om zich nog eens te tonen.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024