Thomas Meunier helpt Club Brugge mee aan belangrijke transfer

Thomas Meunier helpt Club Brugge mee aan belangrijke transfer
Vrijdag 30 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge doen ze er alles om spelers niet alleen op het veld, maar ook naast het veld thuis te laten voelen. En dat is een methode die ook nadat die spelers de club verlaten nog een meerwaarde oplevert.

Want het blijkt geen toeval dat blauw-zwart al zo snel na het vertrek van Odilon Kossounou naar Leverkusen een vervanger beet had. Stanley Nsoki kwam voor 6,5 miljoen over van Nice, terwijl die club hem voor 12,5 miljoen had overgenomen van PSG.

Het is in Parijs dat hij ex-Club-speler Thomas Meunier leerde kennen. En die loodste zijn ex-ploegmaat richting Brugge. "Hij kreeg een berichtje van Meunier”, onthulde Philippe Clement donderdag. “Thomas stuurde dat hij in geen betere omgeving kon terechtkomen dan hier."

Kwaliteiten

"Nsoki is blij dat hij er is en dat de deal rond raakte", vervolgde Clement. "Het is nog wennen aan de nieuwe ploegmaats, de nieuwe manier van spelen en de staf: dat vergt een aanpassingsperiode. Maar op training zie je meteen de kwaliteiten die we ook uit de scouting hebben gehaald."

Poll: Vind je het een meerwaarde dat ex-spelers nieuwkomers overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leverkusen  I  Nice  I  PSG

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024