Transfermarkt LIVE: Exit Lamkel Zé bij Antwerp, straffe naam naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Exit Lamkel Zé bij Antwerp, straffe naam naar Anderlecht?
Zaterdag 31 juli 2021 - 21:10   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp heeft het rugnummer 7 van Didier Lamkel Zé doorgegeven aan aanwinst Viktor Fischer. Lamkel Zé is zo zeker overbodig geworden.

*De kans dat Sebastian Villa naar Club Brugge verhuist, wordt met de dag groter. Zo heeft Villa al kenbaar gemaakt aan zijn club Boca Juniors dat hij naar blauw-zwart wil verhuizen. De Argentijnse topclub is dan weer bereid om verder te onderhandelen met Club.

*Hans Vanaken is niet van plan om Club Brugge te verlaten. Het moet naar eigen zeggen al een heel overtuigend bod zijn vooraleer hij vertrekt bij uit Brugge.

*Racing Genk vraagt liefst 30 miljoen euro voor Paul Onuachu. Daar zijn al geïnteresseerde clubs op afgehaakt.

*Anderlecht zou in vergevorderde onderhandeling zijn met Bayern München over de komst van Joshua Zirkzee. De Nederlandse aanvaller zou gehuurd worden, met aankoopoptie.

*Didier Lamkel Zé heeft op de sociale media zijn vertrek aangekondigd bij Antwerp. Of hij ook daadwerkelijk zal vertrekken - en naar waar - is niet bekend.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024