Enorme stunt van AA Gent, RC Genk schrijft geschiedenis

Enorme stunt van AA Gent, RC Genk schrijft geschiedenis
Donderdag 23 februari 2017 - 22:45   I   door Redactie

De Belgische clubs hebben een perfect parcours achter de rug. Na Anderlecht, hebben ook AA Gent en RC Genk zich kunnen kwalificeren.

TOTTENHAM - AA GENT 2-2 (heen: 0-1)

De wedstrijd was voor de Buffalo's dramatisch begonnen. Na tien minuten al stond het al op achterstand na een doelpunt van Eriksen. AA Gent werd wel wat geholpen door de own-goal van Kane.

Het werd er voor Gent alleen maar beter op wanneer Alli tegen een rode kaart aanliep. Ondanks die man meer kwamen de bezoekers toch nog op achterstand via Wanyama. Gelukkig voor Gent kon Perbet in de slotfase nog de gelijkmaker scoren.

RC GENK - ASTRA 1-0 (heen: 2-2)

RC Genk heeft een historische avond achter de rug. De Limburgers stoten voor de eerste keer in de geschiedenis van de club door naar de achtste finales van de Europa League.

De thuisploeg had wel het overwicht, maar kwam niet verder dan een paar halve kansen. Astra had een goede kans via Budescu, maar die mikte over.

In de tweede helft kwam er meer gevaar van Genk en dat leverde ook een doelpunt. Pozuelo trapte Genk door naar de achtste finales.

TAGS  I  RC Genk  I   Astra  I   AA Gent  I   Tottenham

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024