Harry Kane forceert zélf transfer en laat Tottenham verbijsterd achter

Harry Kane forceert zélf transfer en laat Tottenham verbijsterd achter
Maandag 02 augustus 2021 - 19:00   I   door Redactie

Op een bepaald moment is het genoeg. Dat moet ook Harry Kane gedacht hebben. De Engelsman wil deze zomer absoluut weg bij Tottenham en heeft dat nu ook meer dan duidelijk gemaakt.

En nog geen klein beetje, want de 28-jarige topschutter speelt het keihard. Kane kwam maandagochtend niet opdagen voor zijn eerste training na de vakantie. Een signaal dat kan tellen. En de aanvaller is niet van plan om toe te geven.

Want na jarenlang trouwe dienst bij The Spurs vindt hij dat hij nu eindelijk een transfer verdient. In de eerste plaats omdat hij prijzen wil winnen en als er nu één iets is wat Tottenham niét lukt, is het dat wel.

Onrealistisch

Manchester City is wél een club die prijzen pakt en dat is ook de club waar Kane heen wil. Alleen wil Tottenham de onrealistische prijs van zo'n 190 miljoen euro, terwijl Man City maar tot 120 miljoen euro kan gaan.

Kane rekent erop dat hij met zijn werkweigering nu een transfer kan forceren. De vraag is of dat zal lukken, maar feit is dat Tottenham serieus geschrokken is van het gedrag van zijn sterspeler. Wordt vervolgd.

TAGS  I  Tottenham  I  Manchester City

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022