Transfermarkt LIVE: Batshuayi naar Anderlecht, Barça-ster niet naar Club?

Transfermarkt LIVE: Batshuayi naar Anderlecht, Barça-ster niet naar Club?
Woensdag 04 augustus 2021 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Michy Batshuayi - die weg moet bij Chelsea - zou dan toch een terugkeer naar België overwegen. Alle Belgische topclubs - inclusief Anderlecht -  houden zijn situatie van heel nabij in de gaten.

*Ook de situatie van Dennis Praet wordt door de zes toppers méér dan in de gaten gehouden. De Rode Duivel wil weg bij Leicester, maar lijkt eerder richting Italië te gaan.

*Michel Vlap staat heel dicht bij FC Twente. De Nederlander wordt door Anderlecht zo goed als zeker voor één seizoen uitgeleend.

*Antwerp haalt met de 23-jarige Duitse aanvaller Johannes Eggestein van Werder Bremen nog een versterking binnen.

*Romelu Lukaku zou nu zelf aan Inter gevraagd hebben om te vertrekken en wil een transfer naar Chelsea forceren.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Manchester City haalt Jack Grealish weg bij Aston Villa voor een Engels recordbedrag van 117,5 miljoen euro.

*Anderlecht heeft Matthew Hoppe in het vizier, een 20-jarige Amerikaanse spits die uitkomt voor Schalke 04.

*De overbodige Kaveh Rezaei is dan eindelijk weg bij Club Brugge. De Iraniër tekent voor één jaar bij OHL, met optie op nog een jaar.

*De kans bestaat dat Alex Collado dan toch niet naar Club Brugge komt. Er is immers discussie met Barcelona over een aankoopoptie die blauw-zwart absoluut wil en Barça niet.

*Artem Dovbyk, de 24-jarige spits van het Oekraïnse Dnipro en uitblinker op het voorbije EK zou wel eens de nieuwe spits van Anderlecht kunnen worden.

*Antwerp-voorzitter Paul Gheysens zou durven uitpakken met een vedette als de aankomende versterkingen niet voldoende blijken te zijn om aan te sluiten bij de top.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024