Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Club Brugge, Samatta naar Genk?

Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Club Brugge, Samatta naar Genk?
Dinsdag 10 augustus 2021 - 22:45   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Radja Nainggolan verbrak zijn contract bij Inter in onderling overleg. Antwerp FC toont interesse om de voormalige Rode Duivel over te nemen. Ook Fenerbahçe en Cagliari zijn in de running.

*Thomas Henry trekt niet naar AA Gent. De spits van OH Leuven is voor 7 miljoen euro op weg naar Celtic.

*Ook Racing Genk wil Aly Samatta terug. Genk gaat de concurrentie aan met onder meer Club Brugge.

*Zowel Benfica als Sporting Lissabon tonen belangstelling in de overbodige Zakaria Bakkali van Anderlecht. Zo lijkt zowaar een onverwachte toptransfer in de maak.

*Club Brugge informeerde nu ook naar ex-spits Wesley Moraes. De aanvaller komt bij Aston Villa niet veel aan spelen toe. De salariseisen van Wesley liggen voorlopig te hoog.

*Club aast ook nog steeds op Aly Samatta. De spits van Fenerbahçe zou 2,5 miljoen euro moeten kosten. Geen onhaalbare kaart dus voor blauw-zwart.

*De kans is niet zo groot dat Anderlecht erin zal slagen nog een spits aan te trekken. Iedereen zoekt een spits en paars-wit mist financiële slagkracht.

*Club Brugge gaat vol voor Owen Otasowie. De verdedigende middenvelder, die ook centraal in de defensie uit de voeten kan, heeft geen uitzicht op speelgelegenheid bij Wolverhampton. Ook Anderlecht toonde belangstelling, maar Club is concreter.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024