'Club Brugge biedt verrassend bij het Leicester City van Youri Tielemans'

'Club Brugge biedt verrassend bij het Leicester City van Youri Tielemans'
Woensdag 11 augustus 2021 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt dezer dagen wel overal op de transfermarkt. Het ene bod is nog maar net in de openbaarheid gekomen of daar duikt alweer een ander op. En het is gewoon zo dat die geruchten ook kloppen.

Want Vincent Mannaert vergeleek de werkwijze van Club Brugge in enkele interviews ooit met het circusnummer waarbij een artiest verschillende Chinese bordjes tegelijk in de lucht moet houden. Om te duiden dat blauw-zwart op verschillende spelers tegelijk biedt om uiteindelijk met minstens één te landen.

Voor versterking op het middenveld werden de Bruggelingen eerder al gelinkt aan de Amerikaan Owen Otasowie van Wolverhampton. En WorldTransfers7 meldt nu dat de landskampioen ook op Sidnei Tavares, een Portugese middenvelder van de beloften van Leicester City, geboden heeft.

Tielemans

Net als Sporting Lissabon overigens. De 19-jarige Tavares stootte vanuit de jeugdreeksen van Leicester door en kwam ook al een paar keer uit voor de eerste ploeg aan de zijde van Youri Tielemans. Afwachten of de youngster het Chinese bordje wordt dat in de lucht blijft.

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester  I  Sporting Lissabon  I  Wolverhampton

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024