Club Brugge en Bart Verhaeghe keren zich helemaal af van komst Nainggolan

Club Brugge en Bart Verhaeghe keren zich helemaal af van komst Nainggolan
Vrijdag 13 augustus 2021 - 12:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan is op weg naar Antwerp waar hij een overeenkomst voor twee seizoenen zal ondertekenen. Maar evengoed had de ex-Rode Duivel nu voor Club Brugge kunnen voetballen.

Want volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri werd Nainggolan niet alleen aangeboden bij Antwerp, maar ook bij Club Brugge. Alleen moesten ze daar niets weten van de komst van de middenvelder en werd er geen gevolg aan gegeven.

Ook al zijn ze bij blauw-zwart absoluut nog op zoek naar versterking voor het middenveld. De redenen voor het afwimpelen van Nainggolan lijkt simpel: want voorzitter Bart Verhaeghe was als vice-voorzitter van de voetbalbond nauw betrokken bij zijn verwijdering uit de nationale ploeg.

Verhaeghe steunde bondscoach Roberto Martínez voluit toen die besloot Nainggolan niet meer op te roepen voor de Rode Duivels. Zogezegd om 'tactische redenen', maar veel had te maken met diens excentrieke persoonlijkheid en flamboyant gedrag.

Talenten

Het is dan ook niet meer dan logisch dat de Bruggelingen zich nu onmiddellijk afkeerden van de komst van Nainggolan, nog los van het feit dat ze op het middenveld met Vanaken, Vormer, Balanta en Rits ervaring genoeg hebben en vooral mikken op jonge veelbelovende talenten.

TAGS  I  Antwerp  I  Inter  I  Beerschot  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024