Clement spreekt zich uit over Antwerp-voorzitter Paul Gheysens: "Je hoort verhalen"

Clement spreekt zich uit over Antwerp-voorzitter Paul Gheysens:
Vrijdag 13 augustus 2021 - 16:00   I   door Redactie

Heel België verbaast zich over het feit dat Antwerp Radja Nainggolan kon terughalen naar de Jupiler Pro League, niet in het minst Club Brugge. Ook Philippe Clement had het erover op zijn persconferentie.

Zondagavond speelt Club Brugge op het veld van Zulte Waregem, maar het kon niet anders of Clement had het op zijn persbabbel ook over Antwerp. Al vond de Brugse trainer het met Paul Gheysens aan het roer niet eens zo verbazend dat Antwerp nu zo uitpakt.

"Ik ken hem niet persoonlijk, maar je hoort verhalen over hoe ambitieus Paul Gheysens is", aldus Clement. "Je ziet ook de evolutie van de voorbije jaren met onder meer het stadion. Hij is bereid om zware investeringen te doen om Club Brugge van de titel te houden en zelf de titel te pakken."

Meer mogelijk

"Op het vlak van Financial Fair Play is er trouwens meer mogelijk door corona (de verstrengde regelgeving werd enkele jaren uitgesteld)", voegde hij er aan toe. "Elke speler heeft z’n waarde. Aan het bestuur om uit te maken of die investering gezond en goed is voor die club."

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen  I  Union  I  Cercle Brugge  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024