Sterk Genk walst over OH Leuven heen

Zaterdag 14 augustus 2021 - 22:37   I   door Redactie

KRC Genk heeft zijn tweede competitiezege op rij geboekt. De vice-kampioen versloeg in eigen huis Oud-Heverlee Leuven zeer eenvoudig met 4-0.

KRC Genk - OH Leuven 4-0

Genk kon niet beter aan de wedstrijd beginnen. Al in de derde minuut rondde Theo Bongonda een uitstekende aanval af. OHL kon daar maar weinig tegen inbrengen. Het was Genk dat de toon zette.

Bongonda liet zelfs nog de 2-0 liggen voor de rust. In het begin van de tweede helft kreeg OHL namens Thomas Henry ook een goeie kans, maar hij kopte over. Niet veel later kregen de bezoekers het deksel op de neus. Paul Onuachu knalde van dichtbij binnen.

De zege van Genk kwam niet meer in gevaar. Ito maakte er op heerlijke wijze 3-0 van en in de toegevoegde tijd dikte Thorstvedt de score nog verder aan.