Jelle Van Damme krijgt opeens zware klap te verwerken: "Opgeblazen"

Jelle Van Damme krijgt opeens zware klap te verwerken:
Woensdag 18 augustus 2021 - 07:30   I   door Redactie

Jelle Van Damme wordt in oktober 38 jaar, maar hij rekent er nog altijd op een comeback in de Jupiler Pro League te maken. Dat leek ook te lukken, maar nu opeens niet meer.

Want de voorbije week was er het nieuws rond Union. De promovendus zag een samenwerking met de verdediger wel zitten en beide partijen gingen zelfs al praten. Ook trainer Felice Mazzu was gewonnen voor de komst van Van Damme.

Maar in De Tribune op Sporza gaf CEO Philippe Bormans nu opeens aan dat een transfer uit den boze is. "Dat verhaal over Jelle is een beetje opgeblazen", klonk het. "Ik kan je zeggen dat er normaal gezien geen transfers meer zullen gebeuren."

Geen spelers meer

"Er zijn contacten geweest, maar er is niks concreet. We hebben beslist dat we geen spelers meer gaan halen", besloot Bormans. En dat is een ferme opdoffer voor Van Damme die momenteel bij 'Free Players FC' traint, een project om werkloze voetbalprofs te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuw contract.

Poll: Vind jij dat Union Van Damme moet halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Lokeren-Temse  I  Union

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024