Transfermarkt LIVE: Suzuki naar Club Brugge, hulp van Carlos Bacca?

Transfermarkt LIVE: Suzuki naar Club Brugge, hulp van Carlos Bacca?
Woensdag 18 augustus 2021 - 20:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zou een bod van 3,5 miljoen euro plus 1 miljoen bonussen gedaan hebben op Yuma Suzuki van STVV en daarmee Anderlecht aftroeven. Maar de Japanner wil nog wachten tot het einde van de transferperiode met een beslissing.

*In afwachting lijkt blauw-zwart wel de dossiers van middenvelder Owen Otasowie (20) van Wolverhampton Wolves en flankaanvaller Ruben Providence (20) van AS Roma af te ronden.

*Daarnaast zou Carlos Bacca de Bruggelingen een handje helpen om de transfer van winger Sebastian Villa van Boca Juniors uit het slop te halen.

*KRC Genk was zeker van de komst van Chelsea-aanvaller Ike Ugbo, maar nu zou Marseille de transfer kapen. Een zware klap voor de Limburgers.

*De transfer van Michy Batshuayi van Chelsea naar Besiktas is dan weer een done deal. Al wordt hij nog maar eens verhuurd en niet verkocht.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Anderlecht zou maar liefst 1 miljoen euro betalen om aanvaller Christian Kouamé voor één jaar van Fiorentina te huren.

*Door de blessure van Michael Frey zou Antwerp nu nog een extra aanvaller willen gaan halen.

*Antwerp wilde naast Radja Nainggolan met Rode Duivel Toby Alderweireld nog een grotere naam binnenhalen. The Great Old zat heel dicht bij een akkoord, maar uiteindelijk koos Alderweireld voor het buitenland.

*Club Brugge mag de transfer van Koni De Winter van Juventus definitief vergeten. De 19-jarige verdediger krijgt immers volop zijn kans bij de A-kern.

*Op uitgaand vlak gaat blauw-zwart zowel Simon Deli als Karlo Letica van de hand doen.

*Jelle Van Damme moet niet rekenen op een transfer naar Union, maar er zit misschien wel een andere verrassende club aan te komen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024