Boskamp doet zeer pikante uitspraak: "Volgens mij kunnen ze de Europa League winnen"

Boskamp doet zeer pikante uitspraak:
Zaterdag 25 februari 2017 - 09:45   I   door Redactie

Johan Boskamp gelooft dat één van de Belgische clubs straks de Europa League wint. Met AA Gent, RC Genk en Anderlecht hebben we nog drie vertegenwoordigers voor ons land.

"Het is niet onmogelijk dat een Belgische club de Europa League wint", stelt Boskamp in Het Belang van Limburg. "Het blijft namelijk een ander niveau dan de Champions League en als alles meezit, zou het kunnen. Al moet je niet vergeten dat de grote ploegen een extra stimulans hebben, omdat eindwinst een ticket voor de Champions League oplevert.”

"Voor mij wordt Gent-Genk fiftyfifty", aldus Boskamp. "Ik heb Gent tegen de Spurs gezien en dan moet je gewoon toegeven dat alles in die wedstrijd meezat. Zelfs met tien man werden ze overrompeld."

"En Anderlecht zou moeten kunnen winnen van Apoel Nicosia, al schakelden zij wel een lekker ploegje uit: Bilbo (Athletic Bilbao, nvdr.). Daarbij biedt de loting meer perspectief, want de sterkste ploegen komen tegen elkaar uit: Roma-Lyon, Schalke-Mönchengladbach, Rostov-Manchester United. Leuke potjes zijn dat.”

TAGS  I  boskamp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024