Transfermarkt LIVE: Topspeler wil weg bij Club Brugge, nieuwe spits van Genk bekend?

Transfermarkt LIVE: Topspeler wil weg bij Club Brugge, nieuwe spits van Genk bekend?
Zaterdag 21 augustus 2021 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht heeft zich versterkt met Christian Kouamé. De Ivoriaanse aanvaller wordt gehuurd van Fiorentina, zonder aankoopoptie.

*Bas Dost wil Club Brugge graag verlaten. Feyenoord bevestigt dat er interesse is in de Nederlandse aanvaller.

*Racing Genk zou dan toch de strijd om Ike Ugbo winnen. De aanvaller komt in principe over van Chelsea voor 3,5 miljoen euro.

*Club Brugge is nog niet klaar op de transfermarkt en blijft inzetten op de komst van Mohammed Daramy. FC Kopenhagen wil minimaal 12 miljoen euro voor de 19-jarige flankaanvaller.

*Noa Lang zou volgens geruchten een akkoord hebben met Leeds United. Club Brugge ziet de Nederlander niet graag vertrekken.

*Er komt ook weer meer belangstelling voor Hans Vanaken, maar tot een transfer lijkt het deze zomer zeker niet meer te komen.

*Thomas Henry geniet ook de belangstelling van Genoa. Het is lang niet zeker meer dat de spits van OH Leuven naar AA Gent zal verhuizen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024