Transfermarkt LIVE: Exit Noa Lang bij Club, meerdere transfers bij Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Exit Noa Lang bij Club, meerdere transfers bij Antwerp?
Donderdag 26 augustus 2021 - 22:05   I   door Redactie

Dinsdag om middernacht sluit de transfermarkt zijn deuren. De clubs hebben dus nog even de tijd om transfers te realiseren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Didier Lamkel Zé wordt aan Sheffield United gelinkt. De aanvaller zou vervolgens meteen uitgeleend worden aan Beerschot.

*Bij Antwerp moeten nog heel wat overbodige spelers weg naast Lamkel Zé. In totaal wordt er nog voor negen spelers een oplossing gezocht.

*Club Brugge vreest Noa Lang alsnog te verliezen. Een monsterbod op de Nederlander is in de laatste dagen van de transfermarkt niet uitgesloten.

*Anderlecht heeft aanvaller Rafael Navarro een contract voorgeschoteld. De Braziliaan van Botafogo is zeer gecharmeerd en kan in december transfervrij vertrekken.

*Robert Lewandowski staat op de verlanglijst van PSG. De Poolse aanvaller van Bayern München moet het mogelijke vertrek van Kylian Mbappé naar Real Madrid opvangen.

*Wesley Moraes wil graag terugkeren naar Club Brugge, maar blauw-zwart twijfelt. De blessuregevoeligheid van de Braziliaan en zijn hoge prijskaartje maken een terugkeer niet evident.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024