Philippe Clement haalt zwaar uit naar routiniers: "Niet laten ontsnappen"

Philippe Clement haalt zwaar uit naar routiniers:
Zondag 29 augustus 2021 - 16:15   I   door Redactie

Als trainer wil je het niet meemaken. Niet met 6-1 verliezen en al zeker niet op het veld van een grote rivaal. Maar het is toch gebeurd en dus moest Clement de vernedering ondergaan.

Uiteraard was Clement zwaar teleurgesteld. "We hebben onwaarschijnlijke goals gepakt", klonk het voor de camera's van Eleven Sports. "Dingen die we de voorbije twee jaar niet gezien hebben. We hebben heel veel keer in ons eigen voet geschoten, dat is duidelijk."

"Dat zullen we moeten rechtzetten de volgende weken en maanden. Er waren enorm veel individuele fouten. AA Gent was dan ook nog eens heel efficiënt, bijna elke kans was een goal. Alles valt samen op één dag. Laat ons hopen dat we er goede lessen kunnen uit trekken."

"Meer verwacht van hen"

Clement weigerde een individuele speler met de vinger te wijzen, al zeker geen jongere: "Er stonden heel veel routiniers op het veld, die veel gewonnen hebben de voorbije jaren. Daarom heb ik ook niet gewisseld op het einde. Ik vond niet dat iemand moest ontsnappen uit deze wedstrijd. Ik had meer verwacht van hen."

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024