'Absolute toptransfer in de maak voor Hazard'

'Absolute toptransfer in de maak voor Hazard'
Dinsdag 31 augustus 2021 - 08:00   I   door Redactie

Al vele jaren is Eden Hazard een absolute smaakmaker, zowel bij de clubs waarvoor hij speelt als bij onze nationale ploeg. Die sterke prestaties leverde hem een transfer op naar Real Madrid, maar het Spaans avontuur kan absoluut niet als een succes bestempeld worden.

De Rode Duivel kampte met heel wat blessureleed waardoor hij maar weinig tot spelen toe wist te komen. In de wedstrijden die hij wel speelde, toonde Hazard dan weer zelden de klasseflitsen die hij nochtans in zich heeft. Het bestuur van Real Madrid en de supporters lijken dan ook nog maar weinig vertrouwen te hebben in onze landgenoot. Daardoor werd de naam van Hazard al enkele keren gelinkt aan een transfer, maar hij zou niet open hebben gestaan voor een last-minute transfer.

Daar komt nu mogelijks verandering in. Volgens Liverpool Echo zou Bayern München Hazard willen strikken en ook de aanvaller zou zin hebben in die transfer. Naar verluidt wordt er een bod voorzien van zo'n 50 miljoen euro. Dat is ruim onder de prijs die Real Madrid destijds betaalde voor Hazard dus het is maar de vraag of Real hiermee akkoord zal gaan. 

TAGS  I  Real Madrid  I  Bayern Munchen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024