Officieel: Antwerp ziet middenvelder definitief vertrekken

Officieel: Antwerp ziet middenvelder definitief vertrekken
Dinsdag 31 augustus 2021 - 21:20   I   door Redactie

Antwerp is ervan overtuigd dat ze dit jaar mee kunnen strijden voor de titel en tastte daarvoor diep in de buidel. Zo wisten ze onder meer Radja Nainggolan te strikken en hopen ze in de laatste uren van de transfermarkt ook nog een extra spits te strikken. Toch zien ze ook spelers vertrekken.

Door de transfers van de afgelopen weken, was er geen plaats meer in de kern bij Antwerp voor Louis Verstraete. Hierin zag Waasland-Beveren, de ex-club van Verstraete, een opportuniteit. Inmiddels bereikten ze een akkoord met The Great Old en maakt Verstraete de overstap en tekende een contract van 3 seizoenen. De nieuwkomer van Waasland-Beveren reageerde tevreden op de website van de Waaslanders.

“Beveren is altijd al iets speciaals geweest voor mij, ook in het verleden heb ik mij hier altijd thuis gevoeld. Ik ben blij dat ik hier nu een langdurig contract kan tekenen en kan helpen om de club terug te brengen naar waar het hoort. Ik heb er alle vertrouwen in dat we mooie dingen gaan realiseren. Ikzelf ga er alles aan doen om de ploeg te helpen op ieder vlak. Ik hoop dat de fans ons gaan blijven steunen zoals ze altijd hebben gedaan, zij kunnen ons dat extra duwtje geven. Ik heb héél veel goesting om eraan te beginnen!”

TAGS  I  Antwerp  I  Waasland-Beveren

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024