'Griezmann zorgt nog voor transferbom in sloturen mercato'

'Griezmann zorgt nog voor transferbom in sloturen mercato'
Dinsdag 31 augustus 2021 - 23:00   I   door Redactie

Kylian Mbappé was voor vele bookmakers de nakende transferbom op de laatste dag van de mercato, maar de Franse topspeler lijkt gewoon bij Paris Saint-Germain te zullen blijven. De hoofdrol in een heuse transfersaga lijkt echter zijn landgenoot Antoine Griezmann te worden.

De Franse aanvaller maakte in 2019 de overstap van Atlético Madrid naar FC Barcelona, maar kon er niet de vedette worden die hij bij Atlético Madrid wel was. Bovendien werd vaak gezegd dat zijn relatie met Lionel Messi ook niet optimaal was. Dat werd door de twee spelers zelf wel steeds ontkend.

Nadat Barcelona onlangs al afscheid moest nemen van Messi lijkt nu ook Griezmann nog te volgen. Barcelona bereikte namelijk een akkoord met zijn ex-club Atlético Madrid om hem voor de rest van het seizoen uit te lenen. Bovendien heeft de club van Carrasco ook een aankoopoptie kunnen afdwingen van zo'n 40 miljoen euro. Deze mogelijke tansfer maakt nog eens pijnlijk duidelijk in wat voor moeilijke financiële situatie Barcelona terecht is gekomen.

TAGS  I  Barcelona  I  Atlético Madrid

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024