Kat Kerkhofs meldt opmerkelijk nieuws: "Dit wil ik heel graag"

Kat Kerkhofs meldt opmerkelijk nieuws:
Zaterdag 04 september 2021 - 12:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs wordt de nieuwe ambassadrice van De Roze Mars, een wandelevenement dat het goede doel steunt. Door deel te nemen, kan je geld inzamelen dat ingezet wordt in de strijd tegen borstkanker.

De Roze Mars is geen typisch wandelevenement dat op één dag plaatsvindt. Je stapt de hele maand oktober, wanneer en waar je wil. Je registreert je online op het platform van De Roze Mars. Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig geef je je stappen in. Alle stappen worden verzameld en jij ziet op de website de voortgang van het aantal kilometers, het stijgende aantal deelnemers, je eigen ranking, en nog veel meer. 

10.000 stappen

De vorige editie - waarvan Ella Leyers het gezicht was - werd een groot succes. Deze maand daagt Kat Kerkhofs jou uit om dagelijks 10.000 stappen te zetten. “Als je hoort dat dagelijks 29 vrouwen de diagnose borstkanker krijgen en preventie best een belangrijk onderdeel is, sta je toch even stil."

"Wandelen is een laagdrempelige manier om je fysiek en mentaal sterker te voelen. Daarom wil ik graag een extra inspanning leveren. Ik daag iedereen uit om samen met mij in oktober dagelijks 10.000 stappen te zetten. Mijn bende stapt mee! Wie daag jij uit?”

TAGS  I  Kat Kerkhofs

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024