'Adrien Trebel breidt oorlog uit en zet Anderlecht zwaar te kakken'

'Adrien Trebel breidt oorlog uit en zet Anderlecht zwaar te kakken'
Vrijdag 10 september 2021 - 12:00   I   door Redactie

Het is na het interlandvoetbal afwachten hoe Anderlecht uit de startblokken schiet bij het vervolg van de Jupiler Pro League. Los daarvan zit paars-wit nog altijd met een gigantisch probleem.

En dat luistert naar de naam Adrien Trebel. Die zit nog altijd te verkommeren in de B-kern. Al hebben de Brusselaars dat voor een groot stuk aan zichzelf te wijten door een transfer naar AA Gent te weigeren. "Het buitenland was/is voor paars-wit wel bespreekbaar", schrijft Het Laatste Nieuws.

Maar dat is buiten de Fransman zelf gerekend. "Trebel zelf heeft evenwel minder oren naar een exotische bestemming", vervolgt de krant. "Niet alleen is zijn familie gelukkig in België, ook heeft hij zich in ons lang geëngageerd voor verschillende projecten."

Professioneel

"Het gevolg is dat Trebel dezer dagen met de U21 blijft trainen en dat Anderlecht zijn forse loon (ongeveer 3 miljoen euro bruto) moet blijven uitbetalen. Naar verluidt gedraagt Trebel zich professioneel."

Al was het maar omdat hij stiekem blijft hopen dat hij een zoveelste kans zal krijgen. Het Laatste Nieuws weet echter dat de oorlog onverminderd doorgaat: "Onder Vincent Kompany lijkt dat evenwel uitgesloten."

Poll: Voor wie heb je het meeste begrip?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024