Vrancken wil goals van Anderlecht afgekeurd zien: "Dat kan toch niet?!"

Vrancken wil goals van Anderlecht afgekeurd zien:
Zondag 12 september 2021 - 19:30   I   door Redactie

Als je zwaar verliest is het soms beter om achteraf te zwijgen, maar die mening is Wouter Vrancken duidelijk niet toegedaan. De trainer van KV Mechelen klaagde achteraf over de 1-0 en de 2-1 van Anderlecht.

Het moet gezegd: over de openingsgoal van Benito Raman viel wel wat te zeggen. Omdat de spits echt wel randje buitenspel vertrok. Volgens de VAR echter niet erover en dus werd het doelpunt goedgekeurd.

Maar toen de beelden werden vrijgegeven brak de discussie pas echt los, omdat het leek alsof Raman met zijn voet toch miniem buitenspel stond. Dat was dus ook Wouter Vrancken niet ontgaan.

Paar seconden verschil

"Mij is gezegd dat er met die lijn te zien was dat hij on side stond", aldus de Malinwa-coach. "Maar dan moeten er toch een paar seconden verschil op gezeten hebben. We hebben die lijn ook gezien en dan vraag ik me af of dat echt geen buitenspel is."

"Dat kan toch niet?!", fulmineerde hij. En nog was hij niet uitgeraasd, want ook bij de manier waarop Anderlecht een tweede keer op voorsprong kwam had hij zijn bedenkingen. "En bij de tweede goal is er een duwfout op Cuypers denk ik."

Poll: Heeft Vrancken het recht om hierover te klagen, vind je?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024