Antwerp zegeviert in spektakelstuk tegen Genk

Woensdag 22 september 2021 - 22:38   I   door Redactie

Antwerp heeft een ruime zege geboekt tegen Racing Genk. De Great Old won de topper met 4-2. Genk kon wel aanspraak maken op meer dan de score doet vermoeden.

Antwerp - Genk 4-2

Het werd een zeer aangename eerste helft, met liefst vier doelpunten. De onvermijdelijke Paul Onuachu bracht Genk verdiend op voorsprong. Een efficiënt Antwerp scoorde echter nog drie keer voor de rust.

Eerst nam Ritchie De Laet de bal in één tijd op de slof, een vrije trap van Birger Verstraete zorgde voor de 2-1 en Miyoshi scoorde in de rebound.

Genk ging naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer in de tweede helft. Die had verdiend geweest, maar het was Michael Frey die er aan de overzijde 4-1 van maakte.

Een erg sterke doelman Butez kon niet voorkomen dat Onuachu in de slotfase via een strafschop nog een tweede keer scoorde. Verder kwam Genk niet. Ritchie De Laet kreeg in de slotminuten ook nog een tweede gele kaart.