Anderlecht en AA Gent schieten weinig op met draw

Donderdag 23 september 2021 - 22:39   I   door Redactie

Anderlecht en AA Gent hebben de buit verdeeld. Het werd 1-1, een uitslag waar beide ploegen niet heel veel mee opschieten.

Anderlecht - AA Gent 1-1

Gent bakte er niet veel van in het eerste halfuur. Bij Anderlecht was er veel balbezit, maar weinig kansen. De Buffalo's gingen echter wel met een voorsprong de rust in. Castro-Montes scoorde een heerlijke goal en gaf Van Crombrugge het nakijken.

Anderlecht startte scherp in de tweede helft en dat leverde al vrij snel een doelpunt op. Lior Refaelov zette een (licht toegekende) penatly om na een overtreding van Castro-Montes op Sergio Gomez.

Anderlecht kon echter niet doorgaan op dat elan. Het was zelfs Gent dat nog uitststekende mogelijkheden kreeg via Lemajic en Godeau helemaal op het einde.