Club Brugge stunt opnieuw in Champions League

Dinsdag 28 september 2021 - 22:53   I   door Redactie

Club Brugge heeft opnieuw voor een stunt gezorgd in de Champions League. Blauw-zwart won met 1-2 bij RB Leipzig en komt zo voorlopig mee aan de leiding in zijn groep.

RB Leipzig - Club Brugge 1-2

Club Brugge speelde een ijzersterke eerste helft. De Ketelare en Vanaken kregen goeie kansen. Tussendoor klom Leipzig wel randje buitenspel op voorsprong via Nkunku. De defensie van Club zag er daar niet goed uit.

Club was echter doorgaans de betere ploeg en klom verdiend langszij. Na een geweldige inspanning van De Ketelaere kon Vanaken op zijn aangeven scoren. Het doelpunt werd in eerste instantie afgekeurd vanwege buitenspel, maar de VAR keurde de goal toch goed.

De bezoekers gingen door op hun elan en het werd zelfs 1-2 dankzij Mats Rits. Club kroop veel meer achteruit in de tweede helft. Leipzig kwam ook beter uit de kleedkamers en daardoor werd het nog erg spannend. De Bruggelingen scoorden nog via Lang, maar de Nederlander stond net buitenspel.