Buitenlandse pers gelooft ogen niet: "Hoe is het mogelijk dat hij nog bij Club Brugge speelt?"

Buitenlandse pers gelooft ogen niet:
Woensdag 29 september 2021 - 08:30   I   door Redactie

Ook in het buitenland zag men de stuntzege van Club Brugge in de Champions League bij RB Leipzig. Vooral Hans Vanaken heeft indruk gemaakt.

"Ze waren een beetje Klein Duimpje in de Groep des Doods, maar met een nieuwe overwinning heeft de Belgische ploeg toch al twee mooie prestaties neergelegd", schrijft de Franse sportkrant L'Equipe.

“Die 90 heel overtuigende minuten tegen PSG waren geen toeval. Nkunk - niet te stoppen dit seizoen - zette Leipzig nog op een 1-0-voorsprong, maar daarna keerden de Belgen alles om. Met dank aan die vier punten is het geloof in kwalificatie voor de achtste finales zelfs een klein beetje terecht.”

Vanaken

De Spaanse sportkrant AS schrijft:" Degene die a priori tot de Assepoester van de groep en de laatste plaats veroordeeld was, heeft nu vier punten en droomt van meer. Een verhaal van een nachtmerrie dat een sprookje aan het worden is. Vanaken was de hoofdrolspeler in de twee Brugse goals. Het is ongelofelijk dat een speler met zoveel kwaliteit en die met zo'n gemak kansen creëert nog bij Club Brugge speelt."

TAGS  I  Club Brugge  I  RB Leipzig

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024