Gert Verheyen zwaar onder de indruk van Club-speler: "Hij is verrassend goed"

Gert Verheyen zwaar onder de indruk van Club-speler:
Woensdag 29 september 2021 - 12:30   I   door Redactie

Gert Verheyen is onder de indruk geraakt van Jack Hendry. De Schotse verdediger van Club Brugge speelde een uitstekende wedstrijd tegen RB Leipzig.

"De centrale verdedigers van Club stonden in de eerste helft bij momenten zes, zeven meter over de middellijn te verdedigen. Dat zie je alleen de hele grote ploegen doen. Dat hij de allure waarmee hij bij KV Oostende speelde, gewoon meenam naar Club Brugge én de Champions League, dat is verrassend knap", aldus Verheyen in Het Nieuwsblad

"Hij is ook bedrijfszekerder dan Nsoki", vervolgt Verheyen. "Die wisselt goeie tussenkomsten nog af met waardeloze ballen. Bij het tegendoelpunt loopt hij, op het moment dat Leipzig de bal onderschept, vijf meter achter de rest waardoor het geen buitenspel werd voor Leipzig."

"Hij speelt met lef"

"Hendry doet niets verkeerd. En met lef. Niet op de makkelijke manier, door achteruit te lopen, maar door te durven anticiperen en voor de man te komen. Alleen de kans voor Nkunku in het begin van de tweede helft, die door het centrum tot stand kwam, zou niet mogen."

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024