'Enzo Scifo gaat door het lint en wil op de vuist gaan'

'Enzo Scifo gaat door het lint en wil op de vuist gaan'
Woensdag 13 oktober 2021 - 19:00   I   door Redactie

Enzo Scifo is een emotionele en vooral eergevoelige man, altijd al geweest. Als speler en nu nog als trainer. Dat komt nog meer tot uiting nu het zo slecht gaat met Moeskroen.

Les Hurlus staan na 7 speeldagen op de allerlaatste plaats in 1B met amper 2 op 21? Genoeg voor elke club om in crisis te gaan. En zoals gewoonlijk wordt daarbij in de eerste plaats gekeken naar de trainer.

Bij de Moeskroen-fans is dat niet anders. Eén ervan werd het woensdag na de met 1-0 verloren oefenwedstrijd tegen Mandel United te veel, zo schrijft Sudpresse. En toen die Scifo toeschreeuwde dat hij ontslag moest nemen, was het de ex-Rode Duivel die zich niet meer kon gedwingen.  

Volgens het Waalse medium moesten spelers tussenkomen om de twee kemphanen uit elkaar te houden en te voorkomen dat ze op de vuist gingen. Scifo moest vervolgens door twee van zijn assistenten naar binnen worden begeleid.

Steun

Technisch directeur Mbo Mpenza - aan het begin van dit seizoen samen aan de slag gegaan met Scifo - heeft recent nog zijn steun uitgesproken en zei dat zolang hij aan de macht was Scifo zou aanblijven als trainer. Maar of hij die woorden ook kan hardmaken...

TAGS  I  Anderlecht  I  Moeskroen

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024