Problemen met Radja Nainggolan bij Antwerp

Problemen met Radja Nainggolan bij Antwerp
Donderdag 14 oktober 2021 - 17:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan werd met de grote trom binnengehaald bij Antwerp. Hij kan de verwachtingen echter niet inlossen. Sport/Voetbalmagazine maakt een vlijmscherpe analyse van de situatie.

"De huidige Nainggolan voldoet nog niet aan de vereisten van de Noorse trainer, die houdt van gedisciplineerde middenvelders die niet op een inspanning kijken", schrijft het weekblad. "Aangezien discipline nooit echt in het woordenboek van Radja gestaan heeft en de jaren vat hebben gekregen op zijn loopvermogen, moet hij omringd worden door beweging, energie en tucht."

"Tot nu toe is zijn ervaring nog niet echt een troef. Antwerp pakt wel punten, maar heeft moeite om zijn ritme op te leggen in wedstrijden, vooral omdat het middenveld niet geschikt is om tempolessen te geven", vervolgt S/VM. "In de tegenaanval, die altijd een van de handelsmerken van het voetbal van Priske is geweest, zijn de benen van de Ninja haast een obstakel. En zelfs zijn afstandsschoten, die ook zijn legende gevoed hebben, missen frisheid."

TAGS  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024