Radja Naingolan haalt ongenadig uit naar Rode Duivels

Radja Naingolan haalt ongenadig uit naar Rode Duivels
Vrijdag 15 oktober 2021 - 07:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan is terug in het land. En dat zullen alle Belgen geweten hebben, want als hij iets zegt dan is het er meestal boenk op. En spaart hij ook niemand.

Zoals donderdagavond in ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play 4 waar hij zich uitliet over de prestaties van de Rode Duivels op het EK vorige zomer en de Nations League afgelopen week. 

"Het enkel op de trainer steken is te gemakkelijk hé?”, grapte hij eerst, om vervolgens serieus te worden. "Nee dat is is het niet alleen. Ik heb gewoon nooit een ploeg op het veld zien staan als bijvoorbeeld Italië. Dat terwijl er bij België meer kwaliteit rondloopt."

Even leek het alsof hij zijn ex-ploegmaats dus wel degelijk hoog inschat, maar dan maakte hij met één zin duidelijk dat dat helemaal niet zo is. "As Lukaku, De Bruyne of Hazard niet in de match zitten, komt er niks van en stelt het allemaal niet veel voor."

Gevochten

"Bij Marc Wilmots zag je een ploeg knokken, want het moet niet altijd mooi zijn", vervolgtde hij. "Soms mag het er harder aan toegaan - kijk naar Antwerp. Maar België wint enkel als het goed speelt. Als er moet gevochten worden lukt het niet."

Poll: Vind je dat Nainggolan gelijk heeft?

TAGS  I  Antwerp  I  Inter  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024